Tájékoztató áraink, további információk

A 2012-es esztendőben a Magyar Menyegző magyar népművészeti ihletésű ékszerkollekció elnyerte a MAGYAR KÉZMŰVES REMEK kitüntető címet!mkr-logo

affianced-gyik
Mik a legfontosabb tudnivalók a különféle arany ötvözetekkel kapcsolatban? Mire érdemes figyelni az ékszerek viselésekor? Ezekre, és ehhez hasonló kérdésekre kaphatnak válaszokat az ide klikkelő Kedves Érdeklődők.

AZ Affianced Ékszerészet

Ékszerészetünkbe kaphatnak betekintést és további információkat az ide klikkelő Látogatóink.

affianced-csapat

A Magyar Menyegző kollekció tagjainak árfekvéséről

A Magyar Menyegző ékszerkollekció az Affianced Ékszerészet munkáinak egy különleges válfaja. Sajátos, jellegzetes tervezői irányvonal, melyben új és újabb ékszerek tervezése, kivitelezése lehetséges. Anyagok tekintetében a  kollekció jegyékszerei  14 karátos aranyötvözetekből, gyémántok felhasználásával készülnek.

A kollekció már létező tagjainak is változtathatók bizonyos apró részletei kívánság és igény szerint, hiszen ékszereink egyedi kézimunkák, megrendelés és méretvétel után készülnek ékszerészetünkben. A méretek meghatározzák az anyagigényt, illetve a gyűrűk felépítése, szélessége, ékköveinek száma, mind-mind az elképzeléseknek megfelelően alakíthatók. A megrendelés felvételekor a méretek, és az igények pontos ismeretében van módunk kialakítani Vendégeink számára az adott tárgyra az irányárat.

Éppen ezért a sok változó tényező végett árfekvéssel tudjuk tájékoztatni Érdeklődőinket.

Karikagyűrű párok: (bruttó) 358 000 Ft/pár -tól,
Női, eljegyzési gyűrűk: (bruttó) 260 000 Ft-tól kezdődően helyezkednek el a palettán.

HOZOTT TÖRTARANY:
Az ékszerek árának jelentős részét a felhasznált nemesfém költsége teszi ki. Ez megtakarítható, amennyiben Vendégeink rendelkezésünkre tudnak bocsátani megfelelő mennyiségű alapanyagot.

További információkért technikai részletekről, garanciákról, ügyfélfogadási rendünkről klikk ide!

 

Az ékszerekhez biztosított csomagolás

Ékszereinket exkluzív fa ékszerdobozban adjuk át certificate kíséretében, mely tartalmazza a felhasznált alapanyagok mennyiségét, minőségét. Az ékszerek mellé minden kedves megrendelőnk kap egy általunk összeállított dal válogatást, melyhez természetesen a cd-n hallható zenészek és kiadók is hozzájárultak. Karikagyűrűt vásárló kedves Ügyfeleink pedig, egy egyedi, kézzel készült gyűrűpárnát is választhatnak ékszereik mellé, ajándékba.

ekszer-csomagolas
fel