Ügyfélfogadást kizárólag telefonos bejelentkezés alapján tartunk!

ÜGYFÉLFOGADÁSI RENDÜNK:
Keddtől péntekig 11 órától 18 órai kezdettel bezárólag. Szombatonként havonta egy alkalommal, igény szerint. Ügyfélfogadásunk óránkénti időbeosztást tesz lehetővé. Az első két konzultáció díjmentesen vehető igénybe.

BEJELENTKEZÉS: (+36) 70 378 05 70

E-MAIL: gertrud@affianced.hu

CÍM: 1093 Budapest, Lónyay u. 37/A.-B.

facebookLátogassanak meg minket a facebookon!

Marketinggel, média ajánlatokkal kapcsolatban kérem a richard@affianced.hu e-mail címen vegyék fel velünk a kapcsolatot!
Köszönjük!

affianced-ekszereszetÉkszerészetünkben nem egy adott árukészletből választhatnak Kedves Ügyfeleink, hanem személyre szabva alakítjuk ki, és méretvétel után készítjük el karikagyűrűiket, eljegyzési gyűrűiket. Ékszerészetünk egy alkotó- tervező műhely, ahol minden egyes tárgyat az egyéni kéréseknek megfelelően alakítunk ki.
A folyamatosan fejlődő és bővülő alkotásainkról  kézzel fogható, ezüstből, nemesacélból készült mintadarabokat készítünk, melyeken keresztül személyesen is megismerkedhetnek ékszereinkkel a hozzánk látogatók. Bemutató modelljeink segítségével a változtatások átbeszélése után a  megrendelést követően készülnek el az arany ékszerek
Ez a konzultációs folyamat általában 1 órát igénybe vesz, így célszerű ezzel az idővel kalkulálni. Ezt az időt kellemes, hangulatos fogadóterünkben előre egyeztetett lefoglalt időben tudják eltölteni velünk Kedves Vendégeink.

 

fel